iPhone 7 ne zaman çıkacak, iPhone 7 özellikleri ve fiyatı

iPhone 7 ne zaman çıkacak, iPhone 7 özellikleri ve fiyatı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 7 ne zaman çıkacak? İşte iPhone 7 çıkış tarihi ve özellikleri

Apple'ın daha çıkmadan rağbet görmeye başlamış olan modeli iPhone 7 ne zaman çıkacak? Özellikleri çok merak edilen telefon modelinin çıkış tarihi bilgilerine tanıtım gününde yer verilmesi bekleniyor. Fakat henüz iPhone 7 modelinin tanıtım tarihi de belirlenmiş değil. Hakkında her gün birçok haber yapılan iPhone 7 modelinin fiyatı, çıkış tarihi ve özellikleri ile ilgili en doğru bilgiler burada! Apple'ın merakla beklenen yeni üyesi iPhone 7 hakkında bilgi edinmek için haberimizi okumaya deva edebilirsiniz. Dünya genelinde sabırsızlıkla beklenen iPhone 7 ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

İPHONE 7 ÖZELLİKLERİ

Teknoloji dünyasında sabırsızlıkla beklenen telefonlar arasında en çok merak edilen iPhone 7 oluyor. iPhone 7 telefonu, özellikleri ile göz dolduruyor. Dünya genelinde sabırsızlıkla beklenen bir model olan iPhone 7 hakkında en çok merak edilen şey özellikleri oluyor. Apple firmasının üreticisi olduğu iPhone 7 modelinin çıkış tarihi ve fiyatı herkes tarafından çok merak ediliyor. Fakat üretici firma Apple tarafından model ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil. Ancak şirkete yakınlığı ile bilinen bazı haber kaynakları, beklenen iPhone 7 modeli ile ilgili doğruluk payı oldukça yüksek haberler yapıyorlar. Bu haberlere göre, Apple firması iPhone 7 ile bazı ilkleri deneyimleyecek.

2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri yayılmıştı çünkü firmanın safir cam üreten bir şirket ile masaya oturduğu yönünde bazı iddialar vardı. Fakat bu iddialar asılsız çıktı. Görünüşe göre, birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizildiği yönünde şikayeti var. Bu nedenle, Apple'ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 7 modelleri için beklenen bir diğer yeni özellik ise kablosuz şarj özelliği. Bu özellik, Android cihazların birçoğunda hali hazırda kullanılmakta fakat Apple henüz hiçbir cihazında kablosuz şarj özelliği kullanmadı. Android ve iPhone telefonları arasındaki en büyük farklardan birisi de pil ömrü ile ilgili fark oluyor. Pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone modellerinin pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor. Ve dahası, Android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan, olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle, Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor olması oldukça olası gözüküyor.

iPhone modellerinde olmayan bir başka özellik ise su geçirmezlik özelliğidir. Daha önce Apple firmasının hiçbir modelinde kullanmadığı su geçirmezlik özelliği, Android cihazlarının büyük bir kısmında uzun süredir kullanılmakta. Son birkaç yılda piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş birçok telefon modeli sürüldü. Samsung Galaxy S7 ve Sony Xperia serisinin tamamı, su geçirmeyen modellerin küçük bir azınlığıdır. Kullanıcılarının çok işine yarayan su geçirmezlik özelliğinin iPhone 7 modelinde de kullanılması bekleniyor. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

İŞTE İPHONE 7'NİN FİYATI

Yni özellikler barındırması beklenen iPhone 7 modeli, çıkış tarihi ile herkes tarafından büyük bir merak konusu oluyor. Fiyatı konusunda daha herhangi bir ipucu barındırmayan modelde beklenen özelliklerin tamamının kullanılması durumunda iPhone 7 fiyatlarının 4 bin TL civarında olmasına bile olası gözüyle bakılıyor. Apple iPhone 7 çıkış tarihinin 2016 Eylül ayı ortalarında olması bekleniyor. Akıllı telefonlarda olan batarya sorunu iPhone 7 ile çözülecek gibi. Wireless charging özelliğne yani kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.4.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. İPhone 7'nin aynı zamanda 5 GB Ram kapasitesine sahip olduğu söyleniyor. 16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor. iPhone 7'i için şu an fiyat tahmini yapmak zor, çünkü bu özelliklerin yanında başka ne gibi özelliklerin kullanılacağı belli değil. Kullanılan özellikler fiyatları arttırır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...