Survivor’da bu hafta kim elenecek? Survivor'da kim elenecek

Düzenleyen:
Survivor’da bu hafta kim elenecek? Survivor'da kim elenecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor yeni bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Bu akşam konsey yine toplanacak ancak Survivor’da bu hafta kim elenecek? şimdiden merak konusu oldu. Heyecan ve gerilimin bir arada yaşandığı Survivor 2016’da neler oluyor? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Survivor'da ödül oyunu nefes kesti. Bu ödül oyunu nefesleri kesti, Ünlülerde Atakan, Gönüllülerde de İbrahim sakatlıkları sebebiyle oynamadı. Ünlüler takımında Ezgi, Nagihan ve Yattara’nın performansları üst düzeydeydi ve Atakan’ı aratmıyordu. Ünlüler 18 Nisan Survivor ödül oyununda 5-2 öne geçmeyi başarsa da Gönüllüler takımı da boş durmuyordu. Gönüllülerde de Serkay ve Efecan erkek olarak yarıştı ve Semih’e hiç oyun vermediler. Gönüllülerden Ünlüler’e geçen Semih Öztürk Pazartesi ödül oyununda 4’te 0 yaptı ve hiç oyun alamadı. Gönüllüler geriden gelip eşitliği yakaladı hatta 7-7 beraberliği yakaladılar. Ancak Ünlüler 8-7 yaptı ve 9-7 öne geçme şansını yakaladılar. Yattara ve Serkay karşı karşıya geldi, saniyelerle Serkay kazandı. 8-8 oldu durum.  Daha sonra Ünlüler üst üste sayı aldı ve kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler Gönüllüler takımını 10-8 mağlup etmeyi başardı. 18 Nisan Survivor ödül oyununu Ünlüler kazanınca lahmacun, pide, kebap yemeye hak kazandı, yanında da coca cola içtiler.

Survivor'da heyecan her geçen gün giderek artıyor. Tartışmaların eksik olmadığı Survivor Yarışmasında dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor yarışmasında dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde şok bir suçlama yapıldı. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi.Survivor yarışmasında dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde şok bir suçlama yapıldı. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'da ikinci aday Serkay oldu.

İbrahim’in sakatlığını öne sürerek yarışmaması Efecan’ın tepkisini çekti. Yarışma sonrası İbrahim’in sakatlığından eser kalmadığını, Hindistan cevizlerini kırarken hiç zorlanmadığını söyleyerek İbrahim’i suçladı!

İbrahim, isteyerek yarışmadığını iddia ettiği İbrahim’i pazartesi yayınlanacak olan bölümde sert eleştiriler getirdi.

ATAKAN HIRSIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Son iletişim oyununda gönüllülerin sevinçlerine bir hayli sinirlenen Atakan, dokunulmazlık oyunu için hırs yaptı. Mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Atakan, bu saatten sonra gönüllülerin kabusu olacağını belirtti.

TUĞBA ÖZAY KAZA GEÇİRDİ

Dokunulmazlık oyunu esnasında Gizem Kerimoğlu için mücadeleye giren Tuğba Özay, burnuna aldığı darbe ile birlikte acılar içinde yerde kaldı. “Ah! Burnum” diyerek bağırmaya başlayan ünlü isim gözyaşları içerisinde burnunun kırılmaması için dua etti.

Tuğba Özay: Ne olur kırılmasın!
Survivor yarışmasında ünlüler takımında mücadele eden Tuğba Özay, dokunulmazlık oyunu sırasında yüzüne aldığı darbe sonucu uzun süre acı içinde kıvrandı.
 
Tuğba Özay: Ne olur kırılmasın!
TV8'de yayınlanan Survivor'de bu haftaki dokunulmazlık dokunulmazlık oyunu bir hayli sert geçti.
 
Ünlüler takımından Tuğba Özay, Gizem Kerimoğlu ile yarışırken burnuna gelen darbe nedeniyle yerde kaldı. Bu sırada Özay'ın, "Ne olur kırılmasın" haykırışları ekranlara yansıdı.
 
Tuğba Özay'ın acı içinde kıvranması gerek arkadaşlarını gerekse ekran karşısındaki seyircileri üzdü.


İşte Zafer’i diskalifiye ettiren o kavga

Survivor 2016’da Zafer Mete ve Semih Öztürk kavgası kameralara böyle yansıdı. Survivor’da herkesin merakla beklediği Semih ile Zafer arasındaki kavga görüntüleri yayınlandı. Görüntüleri izleyen yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemezken, karar Zafer’in aleyhine oldu ve diskalifiye edildi.
 

Acun Ilıcalı, Semih- Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu daha önce açıklamıştı. Adadaki ekip Semih–Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu oldu. Survivor’da Semih-Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Acun Ilıcalı’nın vermiş olduğu kararla yayınlanan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

ZAFER DİSKALİFİYE OLDU SEMİH ÜNLÜLER TAKIMINA GEÇTİ
Survivor’a damga vuran ve Zafer’in elenmesiyle sonuçlanan Semih – Zafer kavgası sonrasında Acun Ilıcalı Semih’in bundan sonra Ünlüler takımında yer alacağını açıkladı. Bu şok karardan sonra yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bundan sonra kesin olarak Gönüllüler takımında yer alan Semih, Ünlüler takımına geçerek yarışmaya burada devam edecek.

ZAFER METE KİMDİR?

Zafer Mete, 8 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mete’nin Yonca ve Yeliz adında iki kız kardeşi vardır. Yakışıklı yarışmacı Zafer Mete, Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Zafer Mete 24 yaşındadır ve oğlak burcudur. Mete, modellik yapmasının yanı sıra Karmate kovboy Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca Galatasaray formasını giyen yakışıklı yarışmacı 2014 yılında Best Model.Of Turkey yarışmasına katılmıştır. Survivor 2016 yarışmasında Zafer Mete gönüllüler takımında yer almaktadır. Mete'nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete'nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz'dir. Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan diğer isimler ise şöyledir; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü’dür

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...