Survivor'da kim elendi? - (SURVİVOR ELEMEYE KİMLER KALDI? TIKLA)

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi? - (SURVİVOR ELEMEYE KİMLER KALDI? TIKLA)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tv8'in reyting rekorları kıran yarışmasında bu hafta işler kızıştı. Ünlüler takımın dokulmazlığı kaybetmesinin ardından adada gergin ortam mevcut. Peki ünlülerde eleme potasına kim girdi?

Tv8'in reyting rekorları kıran yarışmasında bu hafta işler kızıştı. Ünlüler takımın dokulmazlığı kaybetmesinin ardından adada gergin ortam mevcut. Peki ünlülerde eleme potasına kim girdi?Survivor'da elemeye kimler kaldı.  17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık yarışmasını dev bir farkla gönüllüler kazandı. Ünlüler takımında Atakan, Tuğba ve Semih oynamadı. Takım morali düşük şekilde oyuna başladı. Gönüllülerin fark açmasının ardından ünlüler çöktü ve yenilgiyi kabul etti. Gönüllüler, ünlüleri 10-1 fark ile hezimete uğrattı. Konseye giden ünlülerden çoğunluk Tuğba Özay'ı yazdı ve yarışmacı eleme potasına girdi. Geçtiğimiz hafta ise dokunulmaz ödülünü kaybeden Gönüllülerden Gizem Kerimoğlu ve Serkay eleme adayıydı. Nefesler tutuldu, bu akşam ikinci eleme adayı belli olacak.  Ünlülerden mi gönüllülerden mi bir isim gidecek. Birleşme partisi öncesi adaya kim veda edecek.  Detaylar haberimizde...

Ünlülerden elemeye kalan Tuğba Özay ve Semih Öztürk oldu. Gönüllülerden geçen haftta Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

Survivor'da yarış kızışıyor!

ÜNLÜLERDE ELEMEYE KİM KALDI-İZLE

KİM KİMİ YAZDI?

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi. Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.

Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay elemeye kaldı. Yarın yapılacak Ünlülerin bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan bir yarışmacı daha bir isim söyleyecek.

ÜNLÜLER ADASI KARIŞTI-54.BÖLÜM TANITIM

SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...