HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Davutoğlu yeni dönemde ne yapacak?

Düzenleyen: /
Davutoğlu yeni dönemde ne yapacak?
Davutoğlu, Ahmet Davutoğlu, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni dönemde İstanbul'a yerleşeceği ve gündeme ilişkin konulara yorum yapmaktan kaçınacağı öğrenildi.

Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı'nı 22 Mayıs'ta bırakacak olan Ahmet Davutoğlu'nun bu tarihten sonraki yol haritası merak konusu oldu.

MİLLETVEKİLİ OLARAK ÇALIŞACAK

Edinilen bilgiye göre; Davutoğlu, İstanbul'a yerleşecek. Ağırlıklı vaktini burada geçirecek olan Davutoğlu, belli aralıklarda Ankara'ya gelecek. Davutoğlu, "milletvekili" olarak çalışmalarını sürdürecek ve belli aralıklarla öğrencilerle de buluşacak. Milliyet'in haberine göre; Başbakanlık yaptığı 20 aylık dönemde oldukça yoğun bir programı izleyen Davutoğlu’nun 23 Mayıs’tan sonra bir süre ailesiyle dinlenebileceği ifade ediliyor.

BELLİ ARALIKLARLA ANKARA'YA GİDECEK

İstanbul’daki evine yerleşecek olan Davutoğlu’nun ağırlıklı olarak günlerini burada geçireceği ifade edildi. Eşi Sare Davutoğlu’nun da İstanbul’da doktorluk yapması nedeniyle aile ağırlıklı burada olacak. Ankara’dan da bir ev almayı ya da kiralamayı düşünen Davutoğlu’nun belli aralıklarla Meclis çalışmalarına katılmak için Ankara’ya gidebileceği kaydedildi.

YENİ BAŞBAKANA SAYGISIZLIK OLMAMASI İÇİN..

İstanbul’da şu aşamada bir ofis açmayı düşünmeyen Davutoğlu’nun bunun yanlış anlaşılabileceğini değerlendirdiği kaydedildi. “Yeni parti kurma çalışmaları yapacak” dedikodularından uzak olmak isteyen Davutoğlu’nun, yeni başbakan ve genel başkana “saygısızlık” olarak değerlendirilebileceği için de “gündemde olma” yöntemini benimsemeyeceği vurgulandı. Davutoğlu, polemiğin içinde olmamak için siyaseti ‘uzaktan’ izlemeyi tercih edecek, gündeme ilişkin yorumlardan da kaçınacak.

ÖĞRENCİ BULUŞMALARI..

Konya’nın sorunları ile yakından ilgilenmesi beklenen Davutoğlu’nun Konya’daki üniversite ile İstanbul’daki bazı üniversitelerde de belli aralıklarla öğrencilerle buluşabileceği ifade edildi.

KİTABINI TAMAMLAYACAK

Davutoğlu’nun “şehir” ve “medeniyet” üzerine kapsamlı bir kitabı da tamamlaması bekleniyor. Davutoğlu’nun başka kitaplara da başlayacağı kaydedildi. 2019 seçimlerinde yeniden aday olup olmayacağı konusunda ise Davutoğlu’nun “bunun kararını vermek için henüz çok erken” değerlendirmesini yaptığı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...