Play-Off heyecanı başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Play-Off heyecanı başlıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Türkiye Basketbol 1. Ligi 2015-16 Sezonu Play-Off’larına yükselen sekiz takım, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Abdi İpekçi’de gerçekleşen Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final basın toplantısına Türkiye Baskerbol Federasyonu Başkan Vekili Akın Süel, Türkiye Basketbol Federasyonu Operasyonlar Direktörü Emin Balcı, Ttürkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Tofaş, Acıbadem Üniversitesi, Sinpaş Denizli Basket, Gediz Üniversitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Best Balıkesir, Socar Spor ve Afyon Belediye’nin başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Akın Süel, “Öncelik 34 haftalık zorlu bir sürecin sonunda son 8 takım arasına girdiğiniz için tebrikler. TBL Play-Off Çeyrek Final sürecini de centilmence ve başarıyla tamamlamanızı diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, Acıbadem Üniversitesi Başantrenörü Alp Bayramoğlu, Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Hakan Yavuz, Gediz Üniversitesi Başantrenörü Doğan Deniz, Sakarya BŞB Başantrenörü Okan Çevik, Best Balıkesir Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Afyon Belediye Başantrenörü Mehmet Kabaran, Socar Spor Genel Menajeri Levent Türknas ve turnuvaya katılan takımların oyuncuları, Türkiye Basketbol Ligi’nde sezon boyunca çok zor bir mücadele verdiklerini, ilk 8 arasına girmenin kolay olmadığını, TBL Play-Off Çeyrek Finalleri’nde mücadele edecek tüm takımların favori olduğunu belirterek, karşılaşmaların sakatlıksız, kazasız geçmesi dileğinde bulundular.

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-Off Çeyrek Final eşleşmeleri ve ilk maçları şu şekilde:

12 MAYIS PERŞEMBE:

16.00 Gediz Üniversitesi-Sakaraya Büyükşehir Belediyespor

18.30 Sinpaş Denizli Basket-Best Balıkesir

19.00 TOFAŞ-Afyon Belediyespor

19.00 Acıbadem Üniversitesi-Socarspor

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...