Milan, Sosa'ya talip

Düzenleyen:
Milan, Sosa'ya talip

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şampiyonluğa en yakın aday Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçiren Arjantinli futbolcu Jose Sosa İtalya'nın dev kulübü Milan talip oldu.

Şampiyonluğa koşan Beşiktaş’ta Jose Sosa'ya Avrupa’nın önemli takımı Milan talip oldu. Geçtiğimiz günlerde Çinli bir işadamına satılan köklü kulüp, rotasını Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusuna çevirdi.  Bir dönem Napoli’de de oynayan Arjantinli futbolcuyla beraber Milan’ın transfer sezonunu açacağı öne sürüldü.

Bilic eski öğrencisini istiyor!

Avusturya basınında yer alan habere göre, Premier Lig takımları West Ham ve Everton’ın sakatlık riskine karşın Veli’yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Slaven Bilic’in eski öğrencisini West Ham’a getirme konusunda avantajlı olduğu kaydedildi.

‘Gomez net değil’

Mario Gomez’in bağlı olduğu menajerlik şirketi Ferbermarketing Gmbh’ye bağlı danışman Dany Biegler, transfer durumunun netleşmediğini söyledi. Biegeler, “Sezon btince hem Fiorentina hem de Beşiktaş yönetimleriyle bir araya gelinecek. Daha sonra da nihai karar verilecek” dedi.

 

 

Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...