'AK Parti ve Erdoğan arasında mesafe yoktur'

Düzenleyen:
'AK Parti ve Erdoğan arasında mesafe yoktur'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ömer Çelik, Yıldırım'ın genel başkan adayı olduğunu açıklarken, Erdoğan ile AK Parti arasında bir milim bile mesafe olmadığını ve bundan sonra da olmayacağının altını çizdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı basın toplantısına Erdoğan mesajı damga vurdu. Muhalefetin tartışmalarını hatırlatan Çelik, Erdoğan konusunda resti çekti, AK Parti arasında bir dirhem bile mesafe olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını kaydetti.
"LİDERİMİZ ERDOĞAN"
Sözlerine Erdoğan'a mesaj vererek başladı. "AK Parti'nin bu genel merkezi Türkiye'nin siyasi tarihinin yazıldığı bir merkezdir ve tarihi yazan bu kadro, Kurucu Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'nin yeni ufuklara ulaşmasını sağlamıştır. Bir kere daha Sayın Cumhurbaşkanımıza saygılarımızı arz ediyoruz" dedi.
"CUMHURBAŞKANIMIZLA ARAMIZDA BİR MİLİM MESAFE YOKTUR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti arasında bir milim bile mesafe olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını kaydeden Ömer Çelik, "Buradan Cumhurbaşkanımıza saygılarımızı arz ediyoruz. Vakit kaybettiren, boş yere uğraşmak zorunda kaldığımız bir tartışma devam ediyor. Bu tartışmayı kapatmanın vakti gelmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızla, liderimizle AK Parti arasında bir dirhem mesafe yoktur, dün olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır." dedi.
"AK PARTİ BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜMÜZDÜR"
Çelik, "AK Parti deyince dünya markası olmuş bir siyasi partiden bahsediyoruz. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir, bizim kutlu ve büyük yürüyüşümüzdür. Referansların merkezini oluşturan bir siyasi partidir. Bu güçlü nefes, bu coğrafyayı bize vatan yapan, milletimizi millet yapan, tarihin, dinamiklerimizin siyasi vizyona dönüşmüş halidir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...