Cimbom son maç açıldı

Cimbom son maç açıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gözler Arena'da, kulaklar Ankara'daydı. Galatasaray Kayseri'yi 6-0 yendi ama bu Osmanlı'nın kazanmasıyla 6'ncı sırada kaldı.

Sarı-kırmızılıların Avrupa bileti için artık tek şansı Türkiye Kupası... 11'de Sneijder'in ince dokunuşuyla savunma arkasına kaçırdığı Podolski, sol dışla sol köşeye vurdu: 1-0. 26'da Yasin ters topla Sinan'ı gördü, o da açıyı bulunca zımbaladı: 2-0. 45'te Podolski presle kazandırdığı topla buluştu, bencillik yapmadı ve Sinan'ın boş kaleye atmasını sağladı: 3-0. Sinan&Podolski uyumu ikinci yarıda da devam ederken, Bilal 58'de ceza yayından farkı 4'e çıkardı. 62'de Yasin'in ortasında Selçuk gelişine köşeyi gördü: 5-0. 69'da Podolski üçüncü asistini, Sinan da hat-trick'ini yaptı: 6-0.

Sinan&Poldi'den üçleme
Hamza Hamzaoğlu döneminde 11'e giremeyen Sinan Gümüş, Mustafa Denizli ile formayı kapsa da Şubat ayında sakatlandı. 3 ay sahalardan uzak kalan Sinan, 11'de çıktığı Kayseri maçında güzel oyununu 3 golle süsleyip bu sezon 10 gole ulaştı. Podolski de dün attığı golün yanı sıra
 üç asist ile yıldızlaştı.

Selçuk İnan rekorla bitirdi
 Selçuk İnan 5 sezondur formasını giydiği Galatasaray'da dün akşam kariyer rekorunu kırdı. Türk Telekom Arena'da çıktığı maçta Kayserispor ağlarını havalandıran kaptan toplam 14 gole ulaştı. Yıldız oyuncu bugüne kadar bir sezonda en fazla 13 gol atmıştı.

BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR!
 Kayserispor maçı ile lig maratonu sona eren Galatasaray kabus dolu bir sezonu geride bıraktı. İşte 10 maddede yaşanan başarısızlıklar zinciri: 1 Gala tasa ray üç puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan beri en az puan topladığı ikinci dönemi yaşadı. (Ligi sekizinci bitirdiği 2010-2011'de 46 puan elde etmişti) 2 Cimb om 34 haftalık lig maratonunda en fazla gol yediği sezonu tamamladı. (33 maçta 49 gol) 3 Aslan 77 puanla şampiyon olduğu geçen sezonun tam 26 puan gerisinde kaldı. 4Sarı-kırmızılı takımı bu sezon tam 5 farklı teknik adam (Hamza Hamzaoğlu, Taffarel, Mustafa Denizli, Orhan Atik ve Riekerink) çalıştırdı. 5 32 bin kombine satılmasına rağmen sezon boyunca TT Arena'daki taraftar ortalaması 20 binin altında kaldı. 6Galatasaray, deplasmanda 12 maç üst üste kazanamadı. 7 Cimbo m, TT Arena açıldıktan sonra iç sahada en fazla puan kaybı (18) yaptığı sezonu yaşadı. (2 mağlubiyet-6 beraberlik) 8 Osm anlısp or tarihinde ilk kez, Beşiktaş 10 maç, Rize 9 sezon, Mersin ise 33 sene sonra Galatasaray'ı yenmeyi başardı. 9 Sarı-kırmızılılar derbilerde sıfır çekti; Fenerbahçe ile 2 kez berabere kalırken, Beşiktaş'a 2 maçta da yenildi. 10 Başk an Dursun Özbek atılan gollerden, kazanılan maçlardan sonra bile tribünler tarafından istifaya davet edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...