Türkiye’yi Rio Olimpiyatlarında temsil edecek

Düzenleyen:
Türkiye’yi Rio Olimpiyatlarında temsil edecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere’de devam eden Avrupa Okçuluk Şampiyonası kapsamında düzenlenen 2016 Rio Olimpiyatları Avrupa Kıtası kota müsabakalarında olimpik yay erkeklerde yarışan İhlas Koleji öğrencisi Mete Gazoz Rio Olimpiyatları için kotayı aldı.

3. turda Estonyalı, 4. turda Büyük Britanyalı, çeyrek finalde Sloven, yarı finalde yine Büyük Britanyalı rakiplerini geçen Gazoz, finalde Finlandiyalı rakibi yenmeyi bildi. Türk okçuluğu için çok önemli bir başarıya imza atan Gazoz, ayrıca bireysel atışlarda Avrupa Şampiyonluğu için Fransız Jean-Charles Valladont ile altın madalya için mücadele edecek. Gazoz, rakibini yenerse Rio Olimpiyatları’na Avrupa Şampiyonu olarak gidecek. Gazoz, Türkiye’yi Rio’da temsil edeceği günü sabırsızlıkla beklediğini ifade eden milli okçu, “Federasyonumuza ve bana desteğini esirgemeyen okulum İhlas Koleji’ne teşekkür ederim” dedi. İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Mete’nin Türkiye’deki okçuluk sporunun gelişmesi adına gençler için bir rol model olduğunu vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...