Diyarbakırlı vatandaşlar Erdoğan'ı görmek için yarıştılar

Düzenleyen:
Diyarbakırlı vatandaşlar Erdoğan'ı görmek için yarıştılar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır Dürümlü'de katledilen vatandaşların yakınlarını taziye evinde ziyaret ettiği anlarda ilginç görüntüler oluştu. Vatandaşlar Erdoğan'ı görmek için adeta yarıştılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, dün Diyarbakır Dürümlü'de PKK'lı teröristlerce katledilenlerin yakınlarını taziye evinde ziyaret edip başsağlığı diledi.

ERDOĞAN DUA OKUDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye evine geldiğinde kendisini bekleyenlere "Cümleten başınız sağ olsun." dedi. Ardından taziye evinde dua okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine "Cümlemizin başı sağ olsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza tekrar şifalar diliyorum, tüm ailelerine sabırlar diliyorum. Tüm şehit ailelerinin bu süre içerisinde ortaya koymuş oldukları tahammülü hakikaten bizler de takdirle yad ediyoruz" diyerek başladı.

Diyarbakırlı vatandaşlar Erdoğan'ı görmek için yarıştılar
Öte yandan o anlarda Erdoğan'ı ve beraberindekileri görmek isteyen bölge halkı camlara koştu. Vatandaşlar Erdoğan'ı görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...