Türk televizyonlarında rezaletin böylesi

Düzenleyen:
Türk televizyonlarında rezaletin böylesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Müge Anlı'nın sunduğu programa bağlanan insan kaçakçıları her yerde aranan seri katil Atalay F.'yi yurtdışına çıkarmayacaklarını söyledi. Anlı da kaçakçılara "Harikasınız, süpersiniz." dedi.

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay F. ile ilgili vatandaşın duyarlılığı dikkat çekiyor. İstanbul'da polise 5 gün içinde 2 binin üzerinde ihbar geldi. Vatandaşlar şüpheli gördükleri hatta Atalay diye yakaladıkları kişilerin bile fotoğrafını çekip polise gönderiyor. Bazı vatandaşlar ise televizyonda canlı yayınlanan programlara bağlanıp bildiklerini söylüyor. Onlardan biri de bugün Müge Anlı'nın programında yaşlandı. Ancak programda yaşananlar duyarlılıktan ziyade Türk televizyonlarının gördüğü en büyük rezaletlerden biriydi.

PİŞKİNLİĞİN BÖYLESİ: ÇANAKKALE BODRUM ARASI BİZDEN SORULUR

Programa telefonla bağlanan bir insan kaçakçısı sözleriyle adeta herkesi şaşırttı. Pişkince Suriyelileri Yunanistan'a götürdüğünü söyleyen insan kaçakçısı, "Çanakkale'den Bodrum'a kadar bütün kıyı şeridi bizden sorulur. Bize gelse de yurt dışına çıkarmayacağız." dedi.

MÜGE ANLI: HARİKASINIZ, SÜPERSİNİZ

Bu sözlerin ardından ise programın sunucusu Müge Anlı, insan kaçakçısına "Ya ne diyeyim valla harikasınız. Şimdi yaptığınız iş ayrı bir konu bu ayrı bir konu. Ben 2 gün önce dedim ki; Belki yasa dışı bir iş yapıyorlar. Ama onlar bile Atalay'ı yurt dışına götürmezler. Süpersiniz." diyerek ekran başındaki herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Müge Anlı'nın bu sözleri programda da alkış aldı.

MÜGE ANLI KAHKAHA ATTI "BARİ CAN YELEKLERİNİ TAKIN" DEDİ

Öte yandan programda Müge Anlı'nın kahkahaları ve insan kaçakçısınına söylediği "Bari can yeleklerini takın" sözleri ise tüm Türkiye'yi utandırdı.

"GEMİYLE YURT DIŞINA NASIL ÇIKILIR" DİYE SORMUŞ

Diğer yandan Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci cinayetinden kısa süre önce Atalay F'nin Tuzla'da armatör olan bir arkadaşına ise "Gemiyle yurt dışına nasıl çıkılır?" diye sorduğu ve detaylı bilgiler aldığı belirtildi. Atalay F'nin uzun süredir yurt dışına kaçmayı düşündüğü öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...