İstanbul'da çatışma çıktı, yaralı polisler var

Düzenleyen:
İstanbul'da çatışma çıktı, yaralı polisler var

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Arnavutköy’de çatışma çıktı, bölgeye özel harekatta dahil çok sayıda ekip sevk edildi. İlk gelen bilgiler arasında yaralı polislerin olduğu yer alıyor...

Son dakika...İstanbul'da çatışma çıktı. Arnavutköy'de polise yapılan silahlı saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İstanbul Arnavutköy’de polis, gözaltına almak istediği zanlının silahlı saldırısına uğradı. Olayda bir emniyet müdür ve bir polis yaralandı. Arnavutköy'de hareketli dakikalar yaşanıyor. “Mobil Park Polisi"ne silahlı saldırı üzerine çok sayıda polis ekibi belirtilen adrese sevkedildi. Yaralı polislerin olduğu belirtilen saldırı sonrası şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Özel harekat polisleri de şüphelilerin bulunduğu belirtilen gecekondunun etrafını çevirdi. Zaman zaman silah sesleri duyuluyor. Yaralı polis, olay yerine gelen ambulansa taşındı. Polis helikopteri de operasyona destek veriyor.

Bölgeden gelen son dakika gelişmelerini aktarmaya devam edeceğiz...
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...