Yunus Günçe'den olay itiraflar

Düzenleyen:
Yunus Günçe'den olay itiraflar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

'Survivor 2016' yarışmasından elenen Yunus Günçe, Dominik'te 4.5 ay boyunca yaşadığı macera ve takım arkadaşları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yunus Günçe, adada veda ettiği konsey sonrası yaptığı açıklamada, "Elimden geleni yaptım, buraya kadarmış. Her anın tadını çıkarmaya çalıştım, mücadele ettim. 5 konsey atlatmıştım, 6'ıncısında maalesef başarılı olamadım. En baştan başladım, galiba doğru yerden başladım. Nerden mi? Adımdan. Yunus Günçe, 'Ç' ile" dedi.

"NAGİHAN, SEMİH'İN UYDUSU OLDU"

Konseyde kendi adını yazan Nagihan Karadere'yi hedef tahtasına koyan başarılı yarışmacı, "Nagihan'ın kimi yazacağı çok önemliydi. Karanlıktan korkan bir çocuk gibi. Uyurken odada hep bir ışık yansın istiyor. O ışık da başkası oluyor. Şimdi de Semih'in uydusu oldu. Semih ne derse onu yapıyor. Nagihan iyi bir yarışmacı, ama karakter olarak çok defoları olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Semih Öztürk'e sert sözlerle yüklenen Yunus, "Semih kendini çok fazla önemseyen, çok büyüten biri. Ancak o kadar önemli biri değil. Bunu kendisine de söyledim. Arkasındaki güç onu şaşırtmış. Altındaki sandalye bir anda çekilebilir. O zaman düştüğü yer neresi olur bilmiyorum" ifadelerini kullandı.   

Diğer takım arkadaşlarının aksine Atakan Arslan'ı öven Günçe, "Atakan güzel, gayretli bir çocuk. Yolu açık arkadaşlarımızdan" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...