PRP tedavisi ile saçlarınıza canlılık katın

Düzenleyen:
PRP tedavisi ile saçlarınıza canlılık katın

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik; PRP tedavisi ile saçlara canlılık katın önerisinde bulundu.

PRP saç tedavisinin son yıllarda tüm dünyada başarıyla uygulanmakta olduğunu ifade edene Çinik, “Saç dökülmesini durdurmada ve canlılığını kaybetmiş, zayıflamış saç köklerinin canlandırılmasına yardımcı olan bir uygulamadır” dedi. 
PRP tedavisinin amacının kafa derisinde bulunan ve ölmeye yüz tutan saç köklerini ve zayıflayan, tüy haline gelen saç tellerini canlandırarak saçları eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak olduğunu belirten Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, şöyle konuştu: 
“Kendi kanınız (10cc) özel bir işlemden geçirilir. Akyuvarların ve trombositlerin ayrılması sonucunda elde edilen ve saç köklerini doğrudan uyarıcı büyüme faktör içeriği ,son derece zengin kök hücreler saçsız veya seyrelmiş bölgeye micro iğnelerle enjekte edilir. PRP uygulaması ayda bir defa olmak üzere 4 seans uygulanır, her uygulama sadece 20 dakika sürer.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...