Saç ekiminde yeni teknik kalem tekniğiyle saç ekimi

Düzenleyen:
Saç ekiminde yeni teknik kalem tekniğiyle saç ekimi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, saç ekiminde kalem tekniğinin yeni yöntem olduğunu belirtti.

Kalem tekniğiyle saç ekimi yapılan saç ekiminin en önemli özelliği dikiş, iz ve kesiye yola açmaması olduğunu belirten Dr. Çinik, “Bu durum hastanın erken iyileşmesi ve sosyal hayatına dönmesi için çok önemlidir. Donör bölgeden ekilmek için alınan saç kökleri, saçların ekileceği alanlara herhangi bir delik ve kanal açılmadan özel kalemlerle direkt olarak ekilir” dedi. 

Kalem yönteminin bilinen FUE tekniğine kıyasla tecrübe gerektiren ve oldukça zahmetli bir teknik olduğunu kaydeden Saç Ekim Uzmanı Dr. 
Emrah Çinik, şöyle konuştu: 

“Kesi olmadığı için iyileşme süreci de çok daha hızlı olmaktadır. Kalem tekniğiyle ile yapılan saç ekiminin en önemli özelliği, ekilmek üzere alınan saç köklerinin dışarıda bulunduğu süreyi minimuma indirerek daha sağlıklı ve güçlü sonuçlar almamızı sağlar. Ekim yapılacak alanlara bölgelere hiçbir şekilde kesilerek delikler ve kanallar açılmaz ve saç kökleri özel iğnelerle direkt olarak saçsız bölgeye ağrısız olarak yerleştirilir”. Saç ekiminde yeni teknik kalem tekniğiyle saç ekimi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...