Dün akşam TRT'yi izleyenler şaşıp kaldı

Düzenleyen:
Dün akşam TRT'yi izleyenler şaşıp kaldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TRT'de yayınlanan 'Altın Petek' yarışmasında bir yarışmacının "Hangi kuş uçamaz?" sorusunda iki joker hakkını birden kullanması ekran başındakileri şaşırttı.

TRT ekranlarında yayınlanan 'Altın Petek' yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne Kezban isimli yarışmacı damga vurdu.

"DEVEKUŞUNUN UÇUP UÇMADIĞINDAN EMİN DEĞİLİM"

"Hangi kuş uçabilir?" sorusunda joker hakkını kullanan yarışmacı ilk tercihini "kivi" seçeneğinden yana kullandı. Bu cevabın yanlış çıkması sonrası devekuşu ve angut arasında kaldığını belirten Kezban, "Devekuşunun uçup uçmadığından emin değilim" şeklinde bir ifade kullandı.

UZUN SÜRE DÜŞÜNÜP "ANGUT" DEDİ

Uzun süre düşündükten sonra ikinci jokerini kullanan ve tercihini anguttan yana kullanan şaşkın yarışmacı, bir sonraki soruyu görmeye hak kazandı.

MEKE GÖLÜ SONU OLDU

Sonraki sorularda da zorlandığı gözlenen Kezban "Nazar boncuğu olarak nitelendiririlen Konya'daki gölümüz hangisidir?" sorusuna Meke yerine Tuz Gölü yanıtını verince ödül kazanamadan yarışmadan elendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...