Lucescu yolladı, Süper Lig'e geliyor

Düzenleyen:
Lucescu yolladı, Süper Lig'e geliyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş, Mircea Lucescu'nun takımın başına geçmesiyle gözden düşen Zenit'li Criscito için görüşmede bulundu, olumlu cevap aldı.

Beşiktaş yönetimi, sol kanada yapacağı takviye için adaylarına bir yenisini daha ekledi. Bu mevkii için uzun süredir 29 yaşındaki Sırp oyuncu Alexandar Kolarov'u takip eden Beşiktaş sürpriz bir hamle daha yaptı...

CRISCITO İÇİN İLK HAMLE

Mircea Lucescu'nun takımın başına geçmesiyle gözden düşen ve geçen sezonda da pek çok maçı kaçıran Zenit'in İtalyan sol beki Domenico Criscito için ilk hamle yapıldı. Başkan Fikret Orman'ın bizzat Lucescu ile stoperde de oynayabilen 29 yaşındaki isim için bir görüşme yaparken olumlu cevap aldı.

Lucescu yolladı, Süper Lig'e geliyor
23 MAÇTA OYNADI

Beşiktaş'ın, Criscito için Zenit ile bir görüşme yaparak, oyuncuyu kiralık olarak renklerine katmak için teklifte bulunacağı belirtildi. Rus ekibiyle iki senelik daha sözleşmesi bulunan Domenico Criscito, 2011 yılından bu yana Zenit formasını giyiyor. Tecrübeli oyuncu geçen sezon 23 resmi maçta görev yaparken, rakip filelere de 1 gol gönderdi.

(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...