Mustafa Sarıgül'e 8 yıl hapis cezası istendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mustafa Sarıgül'e 8 yıl hapis cezası istendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül hakkında "Birden fazla kişi ile tehdit" ve "Kamu görevlisine hakaret" suçlarında dava açıldı.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü'nün suç duyurusu üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunun yürüttüğü soruşturma tamamlandı.

Soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül "şüpheli", Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü ise "müşteki" sıfatıyla yer aldı.

İddianamede, Mustafa Sarıgül hakkında, birden fazla kişiyle tehdit ve kamu görevlisine hakaret suçlarından 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası istenirken, Emir Sarıgül hakkında ise birden fazla kişi ile tehdit suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Özel Soruşturma Bürosunca hazırlanan iddianame İstanbul 44. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Mustafa Sarıgül ile oğlu Emir Sarıgül'ün 21 Eylül 2016'da hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...