21 Şubat Survivor Adaya Kim Veda Etti?

Düzenleyen:
21 Şubat Survivor Adaya Kim Veda Etti?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor'da kim elendi. Survivor'da adaya kim veda etti... Survivor'da elemeye kim kaldı. Başladığı günden beri izlenme rekoru kıran Survivor'da bir eleme haftasına daha gelindi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bu hafta dört aday birden çıkarmak durumunda kaldı. Peki gönüllüler takımı hangi isimleri çıkardı. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim Dj Berna Öztürk oldu. İşte Survivor eleme gecesi haberimiz.

Survivor'da kim elendi? Survivor adaya kim veda etti... Survivor'da elemeye kim kaldı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Survivor'da adaya kim veda etti. Eleme günü geldi çattı. İki dokunulmazlık oyununu da üst üste kaybeden ünlüler takımı bu hafta kendi yarışmacılarından 4 isim vermek zorunda kaldı. İlk kaybedilen dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlığı kazanan Furkan Kızılay Şahika'nın adını verdi. İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlülerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem, Çılgın Sedat'ın adını verdi. Diğer isimler ise Berna ve Sabriye oldu. Böylelikle ünlüler takımından elemeye kalan isimler; Şahika, Sabriye, Çılgın Sedat ve Berna oldu. Survivor'da kim elendi, survivor eleme, tv8 canlı, ünlülerden kim gitti gibi tüm merak ettiklerinizi "Survivor'da kim elendi? (Survivor eleme) SURVİVOR ELEMEYE KİM KALDI" başlıklı haberimizden öğrenebilirsiniz...

Survivor kim elendi?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Sabriye, Şengül, Çılgın Sedat,  Dj Berna Öztürk ve Şahika Ercümen'in aday olarak kaldığı elemede elenen isim Dj Berna Öztürk oldu.

Survivor 2017 elenen isim Dj Berna Öztürk oldu.

21 Şubat Survivor Adaya Kim Veda Etti?

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık Oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı..

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan’ın adını verdiği Şahika Survivor’da elemeye kaldı.

Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak.Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika’dan en az oyun alan Survivor’dan elenecek. İşte Survivor’ın beşinci haftasında yaşananlar…

Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan haftanın son eleme adayını belirledi. Furkan, konseyde Şahika'nın adını söyledi.

Haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından kim aday oldu? Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, aralarında yaptıkları oylamanın ardından bir eleme adayı çıkardı. Berna Öztürk haftanın üçüncü eleme adayı oldu.

21 Şubat Survivor Adaya Kim Veda Etti?

Survivor'da Sabriye ve Sedat eleme adayları oldular

Survivor 2017'de haftanın eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı'da Sabriye ve Sedat haftanın eleme adayları olarak belirlendi.

Survivor'da bir konsey daha geride kaldı. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'e üstünlük sağlayamayan Ünlüler takımı 2 eleme adayı belirledi. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise eleme adayı olarak Sedat'ı gösterdi. Survivor'ın bu akşam yanınlanacak bölümünde 2 eleme adayı daha belirlenecek ve toplamdaki 4 isim halk oylamasına çıkacak. Halktan en az oy desteği alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek.

İlk eleme adayı Sabriye neler söyledi?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olan Sabriye, çok üzgün olduğunu dile getirerek "Artık potada olmak beni yoruyor" dedi. Sözlerine devam eden Ünlüler Takımı yarışmacısı, "Ben gitmek istemiyorum. Kalmak istiyorum. Beni destekleyenlere güveniyorum. Neden böyle oluyor, ne yapıyorum anlamıyorum. Kötü mü olayım, ne yapayım? Nasıl davranmam gerektiğini bilemedim." ifadelerine yer verdi.

21 Şubat Survivor Adaya Kim Veda Etti?

İkinci eleme adayı Sedat...

Ünlüler Takımı'nda bireysel dokunulmazlık ünvanını kazanan yarışmacı Adem olmuştu. Böylelikle kendi takımından bir eleme adayı belirlemesi gereken Adem, Sedat'ın ismini söyledi. Haftanın ikinci eleme adayı olarak karşımıza çıkan Sedat, "Beklediğim bir şeydi. Düz duruşumdan asla vazgeçmeyeceğim. Bundan sonra bütün söz sevenlerimizindir" dedi.

SURVİVOR'DA ARTIK DOKUNULMAZLIK OYUNLARINDA...

Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık oyunları çok kritik oldukları için. Kaybeden takımdan bir kişinin gitme ihtimali çok yüksek olduğu için bundan sonra dokunulmazlık oyunları üçüncü tura kaldığı zaman en iyiler oynayacak ama üç değil beş olan kazanacak. Oyun eğer 1-1'e geldiyse.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...