Ünlü iş adamının Bakırköy'deki evinde 200 bin TL'lik soygun

Düzenleyen:
Ünlü iş adamının Bakırköy'deki evinde 200 bin TL'lik soygun

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İş adamı Dinçer Azaphan'ın İstanbul Bakırköy'deki evine giren hırsızlar, ziynet eşyası ve paranın yanı sıra ayakkabı, imzalı Galatasaray formaları ve saatlerin de bulunduğu çok sayıda eşyayı alıp kaçtı. Çalınanların değerinin 200 bin TL olduğu açıklandı.

İstanbul Florya'da geçen çarşamba günü saat 15.00'te meydana gelen olayda iş adamı, 3 yardımcı elemanının bulunduğu evinden spor yapmak için ayrıldı. Ardından lüks bir otomobille gelen şık giyimli 1'i kadın 3 hırsızdan biri, apartmanın güvenlik görevlisini oyaladı. 2 hırsız ise Azaphan'ın dairesinin kilidini kırarak içeri girdi.

EVDEKİ 3 KİŞİYE YAKALANMADILAR

Zanlılar, evdeki 3 kişiye yakalanmadan içeride bulunan imzalı 10 Galatasaray forması, saatler, ayakkabılar gibi eşyalar ile bir miktar para ve ziynet eşyasını çalıp geldikleri lüks otomobille kaçtı.

ÇALINANLARIN DEĞERİ 200 BİN TL

Çalınanların değerinin 200 bin TL olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. (Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...