Fenerbahçe 2-1 Sturm Graz Şifresiz mi

Düzenleyen:
Fenerbahçe 2-1 Sturm Graz Şifresiz mi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fener (FB) Sturm Graz şifresiz veren uydu kanallar haberimizden takip edebilirsiniz.. Fenerbahçe (FB) Sturm Graz maçını şifresiz veren yabancı kanallar ve Fener Sturm Graz maçını şifresiz izleme yolları ile ilgili aradığınız bütün detaylar burada... Eksiklere rağmen UEFA Ligi 3. ön elemesinde hedef avantajlı bir skorla dönmek.

Fenerbahçe Sturm Graz maçını şifresiz veren kanallar hangileri? FB STURM GRAZ maçı canlı izlemek için bizi takip edin... Tüm merak edilenleri bu haberde topladık. Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunun ilk resmi maçına bugün UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Avusturya temsilcisi Sturm Graz karşısında çıkacak. Geride kalan sezonu 3. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi vizesi alan sarı-lacivertliler, bu kupaya 3. ön eleme turundan başlayacak. Avusturya deplasmanında avantajlı bir skor elde etmek isteyen Fenerbahçe, rövanşı ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynayacak. Graz'daki UPC Arena'da TSİ 20.00'de başlayacak Sturm Graz-Fenerbahçe maçını Norveç Futbol Federasyonundan Ola Hobber Nilsen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

STURM GRAZ FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANALLAR ŞİFRESİZ YAYINLAYACAK?
Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maç deplasmanda Bu akşam saat 20.00'de başlayacak, rövanş ise Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe Sturm Graz maçını Türkiye’deki futbolseverler beIN Sports'tan izleyecek. 


MUHTEMEL 11'LER

STURM GRAZ: Schützenauer - Lykogiannis, Schulz, Maresic, Koch - Zulj, Jeggo - Röcher, Alar, Hierlander - Zulechner
FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef - Dirar, Alper, Valbuena - Ahmethan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...