2018 Survivor'a kimler katılacak? Survivor Yarışmacıları / 2018 Survivor Ne Zaman Başlayacak

Düzenleyen:
2018 Survivor'a kimler katılacak? Survivor Yarışmacıları / 2018 Survivor Ne Zaman Başlayacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2018 Survivor'a kimler katılacak? Survivor All Star yarışmacıları kimler olacak? Milyonların aklında aynı sorular var? Survivor ne zaman başlayacak. 2018 Survivor All Star'ın başlamasını herkes heyecanla bekliyor. Survivor All Star'da Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın'ın yarışacağı iddia ediliyor. İşte Survivor hakkında tüm detaylar

2018 Survivor'a kimler katılacak? Survivor yarışmacıları kim? Survivor ne zaman başlayacak? Survivor All Star mı olacak? TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star yarışmasında detaylar belli olmaya başladı. Survivor'a kimler katılacak sorusu herkesin aklında. İddialara göre bu yıl Survivor All Star'da  Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın olacak. Kalan isimler zaman içinde netlik kazanacak. Avatar Atakan oynadığı diziden belli olmayan bir sebeple ayrılmıştı. Bu gelişme de Survivor'a katılacağı iddiasını güçlendirir nitelikte. Survivor'a kimler katılacak? Survivor ne zaman başlayacak gibi tüm merak edilen sorulara https://turkiyegazetesi.com/ adrsinden ulaşabilirsiniz. 

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaz döneminde ekrana gelmesi beklenen Survivor All Star'da Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın gibi isimlerin yeri hazır.

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı, Survivor 2018 All Star yarışması yapacağını "All star yapacağız" sözleriyle kendi kanalında duyurmuştu.

survivor All Star atakan ile ilgili görsel sonucu

SURVİVOR'A KİMLER KATILACAK?
Yeni sezon Survivor 2018, All Star formatında olacak ve bu güne kadar ses getirmiş tüm isimler bu yarışmada yerini alacak. Muhtemelen Survivor yarışmaları gibi Survivor All Star da geleneksel Survivor başlangıç dönemi içerisinde ekranlarda olacak.

survivor All Star turabi ile ilgili görsel sonucu

6 İSİM KESİN GİBİ
2018'de Survivor All Star formatında Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın gibi isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...