Afrin yalanları New York’ta

Afrin yalanları New York’ta

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Zeytin Dalı Harekâtı’nı sosyal medyadan karalama kampanyasını sürdüren PKK sempatizanları önceki gün de New York’ta düzenledikleri mitingde, AA’nın Halep’te çektiği yaralı çocuk fotoğraflarının yer aldığı reklam kamyonu, şehrin sokaklarında “Afrin’de siviller tehlikede” yalanıyla dolaştırdı.

Kamyonet,  üzerinde yazılı “Türk güçleri şehirden 2 kilometre uzakta.  Siviller tehlikede” yalanıyla New York sokaklarında propaganda yaptı.
PKK’nın Avrupa yapılanması da Almanya’da, protesto girişimlerinde bulunarak kara propagandaya devam ediyor. Afrin harekâtına destek veren Avrupa ülkelerine, bu desteğin bedelini ödeyecekleri tehdidinde bulunan PKK yandaşları, Berlin’de bir camiye molotoflu saldırı düzenledi. PKK yandaşları, “Afrin’de siviller katlediliyor” yalanı ile kamuoyu oluşturmaya çalışırken Mehmetçik de sivillerin tahliyesi için titiz bir çalışma yürütüyor. TSK, başından bu yana operasyonu “sivillerin kılına zarar gelmesin” diye adım adım ilerletse de Afrin’deki terör örgütü, sivillerin bölgeden ayrılmasına izin verilmiyor. Dün Almanya Merkezli Kürdistan İnsan Hakları ve Demokrasi Merkezinden yapılan açıklamaya göre, çevre köylerden gelen halkın Suriye rejimi kontrolündeki bölgelere geçmek istediğini ancak YPG’nin buna izin vermediği kaydedildi.

Afrin yalanları New York’ta

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...