Dişi kaplan yavru geyiği yakaladı ve...

Düzenleyen:
Dişi kaplan yavru geyiği yakaladı ve...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Doğa'nın kanunları her zaman olduğu gibi işlemeyebiliyor. Daily Mail'de yer alan haberde Hindistan'da gerçekleşen bir olay herkesi hayrete düşürdü. Dişi bir Kaplan yavru bir geyiği yakalıyor. Olay anının fotoğraflarını kaydeden Souvik Kundu gördükleri karşısında hayrete düşüyor.

Vahşi doğanın kuralları bellidir. Ya avsındır ya da avcı. Ancak bu kurallar bazen olağan akışlarında gitmeyebiliyor. Bu haberde olağandışı bir durumu anlatıyor. Olay Hindistan'da bulunan Tadoba Andhari Kaplan Rezervi'nde geçiyor. Bir dişi kaplan yavru bir geyiği yakalıyor. Vahşi yaşam fotoğrafçısı olan Souvik Kundu adındaki fotoğrafçıda tüm bu anı fotoğraflıyor. Herkes kaplanın pek tabi yavru geyiği yemesini beklerken herkesi şaşırtan bir şey oluyor. Daily Mail'de yer alan haberde Hindistan'da gerçekleşen bir olay herkesi hayrete düşürdü. Dişi bir Kaplan yavru bir geyiği yakalıyor. Olay anının fotoğraflarını kaydeden Souvik Kundu gördükleri karşısında hayrete düşüyor. 35 yaşındaki fotoğrafçı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: 'Kaplanın saklandığı yerden çıkıp geyik yavrusuyla oynadığını görünce hayret ettik. Kaplan neşeli duruyordu.' 15 dakika süren karşılaşmada, kaplanın yavruyu bırakıp başka bir yöne gittiği belirtildi.

İşte herkesi şaşkına çeviren o görüntüler...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...