KPSS 2018 soruları ve cevapları | 22 Temmuz KPSS zor muydu kolay mıydı?

Düzenleyen:
KPSS 2018 soruları ve cevapları | 22 Temmuz KPSS zor muydu kolay mıydı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

2018 KPSS lisans soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? KPSS zor muydu kolay mıydı? KPSS'nin ilk oturumu olan Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavı başladı. Saat 10.00'da başlayan sınavda milyonlarca aday ter döktü. Peki KPSS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ilk oturumu başladı. Memur adaylarının ter döktüğü sınava 1 milyon 234 bin 617 aday başvurdu. KPSS soruları ve cevapları, KPSS soruları kolay mıydı zor muydu? Genel Yetenek ve Genel Kültür soruları açıklanacak mı? KPSS ikinci oturum ne zaman başlayacak? Tüm soruların cevabı haberimizde..

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI (KPSS 2018 CEVAP ANAHTARI)

2018 KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek sorularının cevapları merak ediliyor. İstiklal Marşı, 'Olmak ya da olmamak' sözü, anayasalar gibi konularda çıkan soruların cevapları araştırılıyor. İşte o sorular...

KPSS 2018 SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 2018 SORULARI İLGİLİ İLK YORUMLAR! OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN

KPSS OTURUMLARI

Genel Yetenek-Genel Kültür: 22 Temmuz 2018, saat 10.15, 130 dakika. Eğitim Bilimleri 22 Temmuz 2018, saat 14.45, 100 dakika. KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. oturum (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) 28 Temmuz 2018, saat 10.15. KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. oturum (Hukuk, İktisat, Maliye) 28 Temmuz 2018, saat 14.45. KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. oturum (İşletme, Muhasebe, İstatistik) 29 Temmuz 2018, saat 10.15. ÖABT (Öğretmenlik Alan Bilgisi) ise 5 Ağustos 2018, saat 10.15, 75 dakika olarak gerçekleştirilecek.

SINAV ZAMANI ADAYIN YANINDA BULUNDURMAMASI GEREKENLER

Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz. Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz. Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları zorunludur: Nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Süresi geçerli pasaport, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı gerekiyor. Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar olması gerekiyor. Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları vb. diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler sayılmayacaktır. Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, sınav görevlilerinin adayı kolaylıkla tanıyabilmelerini sağlayacak, sınav görevlilerinde adayı tanımada tereddüt oluşturmayacak güncel bir fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır.

Üzerinde soğuk damga, sınav görevlilerinin adayı kolaylıkla tanımasını sağlayacak güncel bir fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan (TC Kimlik Numarası elle veya daktilo ile sonradan yazılmış veya ilave edilmiş olmamalıdır.) nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır. Sınav günü sınav görevlilerinin, fotoğrafından adayın kimliğini belirlemede güçlük çektiği takdirde, adayı sınava almayabileceği veya adayın sınavının geçersiz sayılabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...