Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar? (Milyoner cevabı)

Düzenleyen:
Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar? (Milyoner cevabı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar? Kim Milyoner Olmak İster'de 30 bin liralık sorunun cevabı burada yer almaktadır.

Dünyanın en çok izlenen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle Atv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Kim Milyoner Olmak İster'de az önce sorulan soru izleyenleri televizyon ekranlarına kilitledi ve Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar? sorusu merak konusu oldu. İşte az önce Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar? sorusu ve cevabı...

SORUNUN CEVABINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Hangi ülkenin geleneklerine göre, hükümdar değiştiğinde bozuk paralardaki yüz resmi öncekinin ters yüzüne bakar?

a) Birleşik Krallık
b) Japonya
c) Suudi Arabistan
d) İsveç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...