Hadi 2 Eylül ipucu sorusu | Safran ile yapılan tatlı nedir?

Düzenleyen:
Hadi 2 Eylül ipucu sorusu | Safran ile yapılan tatlı nedir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hadi 2 Eylül ipucu sorusu yayınlandı. Safran ile yapılan tatlı hangisi? 2 Eylül Hadi ipucu akşam yarışması için ipucu sorusu Safran ile yapılan tatlı nedir? oldu. Hadi bilgi yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Müge Boz ve Merve Toy'un sunduğu hem eğlendirici hem bilgilendirici olan yarışma, her gün binlerce lira dağıtıyor. Hadi sosyal medya hesaplarından günün ipucu yayınlandı. Safran ile yapılan tatlı nedir?

Hadi 2 Eylül ipucu sorusu... Safran ile yapılan tatlı nedir? Hadi ipucu 2 Eylül soru ve cevabı yayınlandı. Online bilgi yarışması Hadi, hız kesmeden devam ediyor. Hadi ipucu nedir diye merak eden yarışmacılar için beklenen paylaşım yapıldı. Akşam yarışması için paylaşılan ipucu bir Osmanlı tatlısı oldu. Hadioynalive hesabından verilen ipucunda '10.000 TL ödüllü Hadi bu akşam 20.30'da. Eskiden bu tatlısız düğünlere, özellikle sünnet düğünlerine düğün denmezmiş. Bir Osmanlı tatlısı. Biraz daha kolaylaştırırsak bu rengi almasındaki en önemli malzeme de safran. Acaba ne olabilir?' dendi. İşte Hadi ipucu ile ilgili bilgiler...

HADİ İPUCU SORUSUNUN CEVABI İÇİN TIKLAYIN!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...