Atletico Madrid Barcelona maçı golleri, özeti, sonucu

Atletico Madrid Barcelona maçı golleri, özeti, sonucu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İspanya Süper Kupası maçında Atletico Madrid sahasında Barcelona'yı ağırladı. Maç 1-1 sonuçlandı. Barca'nın golünü yeni transfer Neymar attı.

İspanya Süper Kupası ilk maçında Kral Kupası sahibi Atletico Madrid ile lig şampiyonu Barcelona karşılaştı. Vicente Calderon'da oynanan karşılaşma David Villa ile Neymar'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. 76 dakika oyunda kalan milli futbolcu Arda Turan bir asistle oynadı. Karşılaşmaya Atletico Madrid, hızlı başladı. Ev sahibi ekip, golü eski Barcelonalı David Villa'nın ayağından buldu. 11. dakikada ceza sahasından kaptığı topla hızlı çıkan Atletico Madrid, organize gelişen atakta Arda Turan'ın sol taraftan yaptığı orta sonucunda Villa'nın şık vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna kadar Barcelona'nın ataklarına direnen ve skoru korumayı başaran Madrid temsilcisi, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi. Barcelona'da teknik direktör Gerardo Martino, ikinci yarıya Messi-Fabregas değişikliği ile başladı. 59. dakikada ise Pedro Rodriguez, yerini Neymar'a bıraktı. Katalanlar, Neymar'ın oyuna girmesiyle rakip kaledeki etkinliğini arttırdı. Beraberlik golü için rakip kalede gol arayan Barça, aradığı golü Brezilyalı yıldızı Neymar ile buldu. 67. dakikada gelişen Barcelona atağında sağ taraftan yapılan ortaya arka direkte iyi yükselen Neymar skoru 1-1'e getirdi. Bu gol Neymar'ın Barcelona formasıyla attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti. nbsp;Geri kalan dakikalar başka gol getirmezken taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...