MEB TEOG Nakil Tercih Sonuçları Cuma Açıklanacak

MEB TEOG Nakil Tercih Sonuçları Cuma Açıklanacak

EĞİTİM Haberleri

MEB TEOG sonuçlarına göre nakil işlemlerinin dördüncü haftasında,TEOG Nakil talep edenlerin sonuçları E-OKUL'dan cuma günü saat 19.00'de açıklanacak.

TEOG nakilleri kapsamında yerleştirme sonuçlarını bu akşam açıklayacağını duyuran Milli Eğitim Bakanlığı kararını değiştirdi. Bakanlık TEOG nakilleri kapsamında 25 Eylül Perşembe akşam saat 17.00'a kadar başvuru alacağını ve yerleştirme sonuçlarını 26 Eylül Cuma akşamı 19.00'da ilan edeceğini açıkladı. nbsp;TEOG kapsamında sınava giren öğrenciler 22 Eylül Pazartesi günü nakil başvurularına devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada TEOG nakillerinin son haftasında iki gün başvuru alınıp, aynı gün akşam yerleştirme sonuçlarının açıklanacağını duyurdu. Buna göre, 22 Eylül Pazartesi ve bugün (23 Eylül Salı) akşam saat 17.00'ye kadar başvurular alınıp, akşam saatlerinde yerleştirme sonuçlarının açıklanması bekleniyordu. Ancak, kararını değiştiren Bakanlık, bu akşam yerleştirme sonuçlarını açıklamayacağını, 4 gün nakil başvurusu alınıp, 26 Eylül Cuma akşamı saat 19.00'da yerleştirme sonuçlarının ilan edileceğini açıkladı. Bakanlığın internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

NAKİL KABUL İŞLEMLERİ 26 EYLÜL'DE YAPILACAKTIR
Orta öğretime geçiş uygulaması kapsamında bekleyen nakil başvuruları ile 22 Eylül pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanılan nakil başvuruları, kılavuzda belirtildiği gibi 25 Eylül Perşembe günü saat 17:00'a kadar devam edecek ve yine kılavuzda belirtildiği üzere 26 Eylül 2014 günü saat 19:00'da topluca ilan edilecektir. nbsp;
TEOG NAKİL SONUÇLARI CUMA GÜNÜ 19'DA AÇIKLANACAK
Öğrenciler, TEOG nakil sonuçlarını 26 EylülCuma akşamı saat 19.00+'da Bakanlığın http://www.meb.gov.trve https://e-okul.meb.gov.tr internet adresi üzerinden TC kimlik numarası ve doğum tarihiyle sonuç bilgilerine ulaşabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...