TEOG nakil sonuçları açıklandı

/ Kaynak: AA
TEOG nakil sonuçları açıklandı

EĞİTİM Haberleri  / AA

Heyecan dorukta..TEOG nakil sonuçları bu akşam açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklama doğrultusunda 25 Eylül saat 17.00'ye kadar yapılan bütün işlemlerin sonuçları bugün belli oldu. TEOG nakil sonuçları 19.00'da e-okul sistemi üzerinden ilan edildi...

Bu sene ilk kez uygulanan sisteme göre 8. sınıf öğrencileri Ortaöğretime geçmek için MEB tarafından düzenlenen TEOG (Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına girdi. Sınav sonuçları ve süreci oldukça heyecanlı geçerken nakil işlemlerinde de sona gelindi. TEOG nakil sonuçları için heyecan dorukta.
nbsp;
TEOG 2014 nakil sonuçları bugün açıklandı. Öğrenciler için heyecanlı bekleyiş başladı. Milli eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre 25 Eylül 2014 saat 17.00'a kadar başvurusu yapılan tüm nakil işlemlerinin sonuçları 26 Eylül 2014 Cuma, yani bugün sonuçlandı.
nbsp;
TEOG nakil sonuçlarının saat 19.00'da MEB resmi sitesinde ilan edileceği duyuruldu.
nbsp;
Bakanlığın açıklaması ise şöyle:
nbsp;
"Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretime Geçiş Uygulaması kapsamında nakil başvurusu olan ve 23 Eylül 2014 Salı günü 17:00'ye kadar nakil başvurusunda bulunan 9. Sınıf öğrencilerin kabul işlemleri Salı günü 17:00'dan sonra yapılacak ve aynı gün içerisinde ilan edilecektir. Devam eden nakil başvuruları Çarşamba ve Perşembe günleri, talepleri de 26 Eylül Cuma günü kabul işlemleri yapılacak ve ilan edilecektir."

E OKUL İÇİN TIKLAYINIZ

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...