HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kassam Tugayları: İsrail ateşle oynuyor

Kaynak:
Kassam Tugayları: İsrail ateşle oynuyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerlerinin açtığı ateşte bir üyesinin hayatını kaybetmesinin ardından, İsrail'i ateşkesi bozmakla suçladı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada; Gazze Şeridi'nin güneyinde bugün bir üyelerinin hedef alındığı olayı, "ateşkesi bozma ve tüm kırmızı çizgileri aşarak ateşle oynamak" olarak nitelendirildi.


İsrail'in, Filistin halkına karşı işlediği tüm suçların hesabını vereceği aktarılan açıklamada, "İşgalci İsrail, bozduğu ateşkesin ateşiyle yanacakların ilki olacak. Şu anda direniş grupları, yaşanan olaya ilişkin birlikte nasıl bir karar alacaklarını inceliyorlar" denildi.


Kassam Tugayları, İsrail ordusunun açtığı ateşte bir üyesinin yaşamını yitirdiğini duyurmuş, İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adrae ise Gazze sınırındaki duvarın bakımını yapan askeri birliğin, keskin nişancılarca hedef alındığını iddia etmiş, bunun üzerine Gazze'de bazı hedeflerin vurulduğunu belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...