Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

EĞİTİM Haberleri

22 Mart günü Ehliyet sınavı gerçekleşti. Gözler şimdi Ehliyet Sınav Sonuçlarının açıklanacağı tarihte. Ehliyet sonuçları belli oldu mu sorgula.

22 Mart günü Ehliyet sınavı gerçekleşti. Gözler şimdi Ehliyet Sınav Sonuçlarının açıklanacağı tarihte. Ehliyet sonuçları belli oldu mu sorgula...Ehliyet sınavı 22 Mart günü gerçekleşti. Peki, Ehliyet sınav soruları ne zaman açıklanacak. Sürücü adayları Ehliyet sınav sonuçlarını merak ediyor .. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen nevruz bayramı nedeniyle tarihi ertelenen 22 Mart ehliyet sınavı bugün gerçekleşti. Merakla beklenen ehliyet sınav sonuçları, soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Detayları haberimizden takip edebilirsiniz.Milli eğitim Bakanlığı, ehliyet sınavlarında değişiklik yaptı. nbsp;Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB açıklama yaptı Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 22 Mart tarihinde yapılan MTSAS sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEB konuyla ilgili açıklama yaptı ve ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bilgilendirme yaptı.

Ehliyet Sınavı Sonuçları TIKLA SORGULA

MEB MTSAS Sınav Soruları ve Cevapları - TIKLA

MEB'in yayımladığı sınav takvimine göre 21 Mart tarihli ehliyet sınavının sonuçları 31 Mart 2015 Salı günü ilan edilecek. Sonuçların açıklanacağı sayfaya MEB'in internet sitesindeki "Sınavlar" sekmesinde yer alan "Motorlu Taşıt Sürücü Adayı Sınav Duyuruları" bağlantısından erişebilirsiniz.

Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

21 Mart tarihli ehliyet sınavı yapıldı; şimdi sürücü adayları ehliyet sınav sonuçları için beklemede! Peki ehliyet sınavı sonuçları ne zaman ilan edilecek?2015'in 2. ehliyet sınavı21 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi. Peki Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak ve nasıl öğrenilebilecek. MEB'in yayımladığı sınav takvimine göre 21 Mart tarihli ehliyet sınavının sonuçları 31 MArt 2015 Salı günü ilan edilecek. Sonuçların açıklanacağı sayfaya MEB'in internet sitesindeki "Sınavlar" sekmesinde yer alan "Motorlu Taşıt Sürücü Adayı Sınav Duyuruları" bağlantısından erişebilirsiniz. İşte önümüzdeki 2015 ehliyet sınavlarıyla ilgili detaylar…

2015-MTSKS-3 Ehliyet Sınavı = 27 Haziran 2015 Cumartesi
2015-MTSKS-4 Ehliyet Sınavı = 22 Ağustos 2015 Cumartesi
2015-MTSKS-5 Ehliyet Sınavı = 10 Ekim 2015 Cumartesi
2015-MTSKS-6 Ehliyet Sınavı = 12 Aralık 2015 Cumartesi

Ehliyet sınavı soru ve cevapları ile sonuçları MEB tarafından MTSAS duyuruları bölümünden açıklanacak. Sınavdan hemen sonra öğrencilerin her zaman merak ettiği konular arasında yer alan Ehliyet sınavı soruları ve sonuçlarının kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

ÖNEMLİ DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada 21 Mart 2015 tarihinde yapılması planlanan teorik sınavının 22 Mart 2015 tarihine ertelendiği bildirilmiştir. Açıklamada:
Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

"Bilindiği üzere MTSAS 2015-2 sınavının 21 Mart 2015 tarihinde yapılması planlanmıştır. 21 Mart Nevruz Bayramı olması sebebi ile problem ve olumsuzlukların yaşanmaması için bu sınavın 22 Mart 2015 Pazar günü saat 11.00'de yapılması kararlaştırılmıştır. Sınav ücreti yatırma süresi 12 Mart 2015 tarihinde sona erecek olup ilçe onay süreci ise 13 Mart 2015 tarihi saat 17.00' de tamamlanacaktır. Bundan sonra herhangi bir uzatma söz konusu olmayacaktır."

21 Mart tarihli ehliyet sınavı yapıldı; şimdi sürücü adayları ehliyet sınav sonuçları için beklemede! Peki ehliyet sınavı sonuçları ne zaman ilan edilecek?EHLİYET SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI

a. Sınav ücretini MTSKS takviminde belirtilen süre içerisinde yatırmak.

b. Belirlenen süreye kadar Özel MTSK' ya devam ederek, teorik derslerin eğitimlerini

tamamlamak.

Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

EHLİYET SINAVI BAŞVURU ÜCRETİ ve BANKA İŞLEMLERİ

Kursiyer, 2015 yılında her sınav dönemi için ayrı ayrı olmak üzere KDV dâhil 60.00 TL MTSKS ücretini T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden birine "Kurumsal Tahsilât Programı" aracılığı ile kendi T.C kimlik numarasına göre MTSKS takviminde belirtilen sınav ücreti yatırma süresi içerisinde yatıracaktır. Bu bedel, her yıl için kursiyer sayısı, sınav merkezi sayısı, soru sayısı, baskı giderleri ve sınav organizasyon verileri dikkate alınmak suretiyle yeniden belirlenecektirBanka dekontunda kursiyerin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası ve sınavın adı mutlaka

bulunacaktır. Kursiyer, banka dekontunu MTSKS uygulama takviminde belirtilen başvuru süresi içinde Özel MTSK müdürlüğüne teslim edecektir. T.C. kimlik numarası yanlış ise sorumluluk kursiyerin olacaktır. MTSKS takviminde belirtilen sınav ücreti yatırma süreleri değiştirilmez ya da uzatılmaz.

Ehliyet Sonuçları açıklanacağı tarih - MTSK (MEB açıkladı, Ehliyet Sonuçları...)

ADAY SÜRÜCÜYE 'K SINIFI'

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sürücü kurslarına gönderdiği bir yazı ehliyetle ilgili yeni düzenleme için altyapı hazırlığını gündeme getirdi. Yazıda sürücülerin AB ülkelerinde sıkıntı yaşamaması için yapılacak değişiklikle ehliyet çeşidinin 9'dan 17'ye çıkacağı bildirildi. Yeni yönetmeliğin henüz yayınlanmadığı vurgulanan yazıda, taslak hakkında bilgi de yer aldı. Buna göre ehliyetler ömür boyu değil, sınıflarına göre 5 ya da 10 yıl geçerli olacak. Sadece otomatik araç kullanan sürücülere B1, aday sürücülere ise K sınıfı ehliyet verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...