Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YDS Sonuçları belirlendi mi, ÖSYM (YDS SONUÇLARI SORGULA)

YDS Sonuçları belirlendi mi, ÖSYM (YDS SONUÇLARI SORGULA)

EĞİTİM Haberleri

ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları açıklandı mı merak konusu. YDS sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz. YDS Sonuç sorgula

ÖSYM - YDS Sınav Sonuçları açıklandı mı merak konusu. YDS sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz. YDS Sonuç sorgula.. YDS 2015 İlkbahar dönemi sınavı 5 Nisan'da yapıldı. Zorlu maraton 09:30'da başlayıp 12:00'de bitti. Peki YDS 2015 nasıldı? kolay mıydı zor muydu? sınav soru ve cevapları açıklandı mı? sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2015 YDS sonuçlarını açıklar açıklamaz sonuc.osym.gov.tr ile tg.com.tr'de.Adaylar YDS sınav sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyor. 5 Nisan 2015 Pazar günü gerçekleştirilen sınavın ardından adaylar ÖSYM'nin YDS sınav sonuçlarını kısa sürede açıklamasını bekliyor.

YDS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

YDS sınavı soruları ve sınav sonuçları hakkında tüm merak ettiklerinizi bu haberimizde bulabilirsiniz.ÖSYM tarafından 5 nisan pazar günü gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı (YDS) sona erdikten sonra sınav giren adaylar arasında sınavda çıkan soruların zorluğuna ilişkin olarak çeşitli görüşler başta sosyal medyada olmak üzere her alanda paylaşılmaya başlandı. 5 nisan pazar günü ÖSYM tarafından sınav merkezlerinde yapılan YDS için şimdilerde sınav giren adaylar için YDS sınav sonuçları açıklaması büyük bir heyecan ile bekleniyor. 5 nisanda adayların büyük bir heyecan ile girdikleri YDS için adayları diğer sınavlarda olduğu gibi sınava giriş belgesi gönderilmedi.

YDS Sonuçları belirlendi mi, ÖSYM (YDS SONUÇLARI SORGULA)

Bu neden ile de adaylar YDS giriş belgelerini ÖSYM internet sayfasından temin ederek, sınava girebildi. Heyecan ile beklenen YDS sınav sonuçları açıklamasının kısa bir süre içerisinde yapılacağı tahmin ediliyor. Özellikle de ÖSYM' nin son yıllarda gelişen internet teknolojisini aktif bir şekilde kullanması ile birlikte sınav sonuçlarında açıklama süreleri son derece kısalıyor. Son dönemlerde gelişen internet teknolojisi ile ÖSYM tarafından YGS sınav sonuçları açıklaması da bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde açıklanmıştı.

YDS Sonuçları belirlendi mi, ÖSYM (YDS SONUÇLARI SORGULA)

5'İNCİ SINIFLARA YABANCI DİL MÜJDESİ nbsp;

Milli Eğitim Bakanlığı, 5'inci sınıfta yabancı dil eğitimine ağırlık veren müfredat çalışması yürüttüklerini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığı'nca, 5'inci sınıflarda yabancı dil eğitimine ağırlık veren bir müfredat üzerinde çalışılmaktadır. Bu, 5'inci sınıfların yabancı dil hazırlık sınıfına dönüştürülmesi yönünde bir çalışma olmayıp tamamlandığında ayrıntılar kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi. nbsp;

YDS Sonuçları belirlendi mi, ÖSYM (YDS SONUÇLARI SORGULA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...