Uğur Eğitim Kurumları'ndan yabancı dile destek

/ Kaynak: İHA
Uğur Eğitim Kurumları'ndan yabancı dile destek

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Uğur Eğitim Kurumları, ilköğretimde etkin yabancı dil eğitimini desteklediğini açıkladı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarında iki yabancı dil eğitimi vermeyi hedefleyen Uğur Okulları, ortaokul öğrencilerinin yoğun yabancı dil eğitim almasını desteklediğini açıkladı. 5. sınıfın hazırlık sınıfı yapılarak İngilizce eğitimi verilmesini destekleyen Uğur Eğitim Kurumları, bu vasıtayla İngilizce bilme zorunluluğunun erken yaşlarda çözülebileceğini savundu. Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, "İlköğretim sınıflarında yabancı dil eğitiminin yoğun verilmesi halinde dünyayı tanıyan ve daha hızlı okuyan; keşfetmeye, keşfedileni anlamaya çaba gösteren gençler yetişeceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.


Uğur Okulları Akademik Kurulu İngilizce bölümü üyesi İrem Toker, yabancı dil eğitiminin küçük yaşta verilmesinin desteklenmesini ve bu yolda adımlar atılması gerektiğini söyledi. Toker ayrıca, 11 yaşın yabancı dil eğitimi için en uygun yaş olduğunu ve doğru müfredat ve sistemle öğretilen yabancı dilin öğrencinin kişisel gelişime oldukça faydalı olduğunu belirtti.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...