Atama bekleyen 37 bin öğretmene müjde

/ Kaynak: AA
Atama bekleyen 37 bin öğretmene müjde

EĞİTİM Haberleri  / AA

37 bin öğretmen ataması için başvurular 31 Ağustos'ta alınacak.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, "Öğretmen atamaları için başvurular, 31 Ağustos'ta alınmaya başlanacak, 4 Eylül'de sona erecek. Öğretmen atamalarını da 7 Eylül'de yapacağız" dedi.

Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağustos ayında 37 bin öğretmen ataması gerçekleştireceklerini belirterek, "Öğretmen atamaları için başvurular, 31 Ağustos'ta alınmaya başlanacak, 4 Eylül'de sona erecek. Öğretmen atamalarını da 7 Eylül'de yapacağız" diye konuştu.

Atamalara ilişkin branş dağılımın da ağustosun üçüncü haftası açıklanacağını ifade eden Aydoğdu, en fazla, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, özel eğitim sınıf öğretmenliği, rehberlik, ilköğretim matematik, beden eğitimi, Türkçe, okul öncesi öğretmenliği, fen bilgisi ve teknoloji alanlarında öğretmen ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.


EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...