Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

EĞİTİM Haberleri

Kaleci transferi konusunda somut adımlar atmaya hazırlanan Galatasaray, Beşiktaş'ın file bekçisi Cenk Gönen ile anlaşma aşamasına geldi.

Siyah beyazlı ekiple yapılan görüşmelerden de olumlu yanıt alan Galatasaray'ın, Cenk'i kadrosuna katması bekleniyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimden yedek kaleci istemesi üzerine çalışmalarına hız veren sarı kırmızılılar, Cenk Gönen için geçtiğimiz haftalarda imzaya çok yaklaşmıştı. Ancak Beşiktaş kulübü ile bonservis bedeli konusunda yaşanan pürüzler nedeniyle transfer gecikmişti.


İki kulüp arasında görüşmeler yeniden başladı ve sarı kırmızılılar Cenk Gönen için 700 bin euro teklif etti. Beşiktaş bu teklife sıcak baktı. Önümüzdeki günlerde Cenk için son detayların konuşulacağı ve herhangi bir pürüz yaşanmaması halinde deneyimli kalecinin Galatasaray'a imza atacağı ifade edildi.


Cenk Gönen bu sezon henüz resmi maçlarda forma giyemezken, geçtiğimiz sezon ise 17 karşılaşmada Beşiktaş'ın kalesini korumuştu.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...