Yüzlerce öğretmene soğuk duş!

Yüzlerce öğretmene soğuk duş!

EĞİTİM Haberleri

Yaz tatili sürecinde öğretmenlerin kimlik bilgilerini ele geçiren iki çete üyesi, postacı kılığına giren polis tarafından yakalandı.

İstanbul'da yüzlerce öğretmenin kimlik bilgilerini ele geçirerek, kredi kartı alıp vurgun yapan 2 kişi, postacı kılığına giren polis tarafından yakalandı. İstanbul Emniyeti'ne başvuran çok sayıda öğretmen, adlarına çıkartılan kredi kartlarıyla para çekildiğini bildirdi. Harekete geçen Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğretmenlerin isimlerini kullanarak kredi kartı alan ikilinin Erdem D. ve Gürkan P. olduğunu tespit etti. İkilinin son olarak bir öğretmene ait kimlik bilgileriyle bankaya kredi kartı başvurusunda bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine postacı kılığına giren polis Erdem D. ve Gürkan P.'yi bildirdikleri Sultangazi'deki adrese gitti. Kredi kartının geldiğini düşünen ikili suçüstü yakalandı. Daha önceden de sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan ikili, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Haberturk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...