Minopolis’ten öğretmenlere ücretsiz giriş hediyesi

/ Kaynak: İHA
Minopolis’ten öğretmenlere ücretsiz giriş hediyesi

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Minopolis İstanbul, Öğretmenler Günü’ne özel 21- 22 ve 24 Kasım’da tüm öğretmenleri ücretsiz ağırlıyor.

Minopolis İstanbul, çocukları ve gençleri büyük emek ve özveriyle yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlere, ‘Öğretmenler Günü’ne özel 21, 22 ve 24 Kasım tarihlerinde ücretsiz giriş imkanı sunuyor. 4-14 yaş arası çocukların eğlenerek öğrendikleri Minopolis Çocukların Şehri’ne ücretsiz giriş yapan öğretmenlerin beraberindeki çocuklara da yüzde 50 indirim uygulanacak.

Tüm ilköğretim, lise, dershane öğretmenleri ile üniversite öğretim görevlilerinin yararlanacağı kampanyada, giriş yaparken öğretmen veya emekli öğretmen belgesinin ibrazı yeterli olacaktır. Kampanya ile giriş yapan öğretmenlerin yanındaki en fazla üç çocuk için yüzde 50 indirim imkanı sunuluyor.

ÇOCUKLAR MİNOPOLİS’TE GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Viyana Üniversitesi uzmanlarının iki yıllık araştırma ve planlama çalışmalarının ardından 2005’te Viyana’da açılan Minopolis İstanbul, Türkiye’nin ilk Avrupa menşeili çocuk şehridir. Minopolis İstanbul’da 4-14 yaş grubu çocuklar, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış işyerlerinde (gazete, hastane, polis, itfaiye, TV stüdyosu, banka, fabrika vb.) rol oynama yoluyla 100 mesleği deneyimliyor. Psikolog ve eğitimcilerin desteğiyle geliştirilen rol oynama modelleri, temalı istasyonlarda eğitim koçları yönetiminde çok gerçekçi bir biçimde yaşatılıyor.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...