Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YGS'de sınav ücreti ödeme işlemlerinde son gün

Düzenleyen: / Kaynak: AA
YGS'de sınav ücreti ödeme işlemlerinde son gün

EĞİTİM Haberleri  / AA

YGS için başvuru yapan adayların, ücretlerini yatırmaları için verilen süre bugün sona eriyor.

Üniversiteye girişteki birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvuru yapan adayların ücretlerini yatırmaları için verilen süre bugün bitiyor. YGS'ye başvuru süresi dün sona ermişti. Başvuru yapan adayların başvuru ücretini yatırmaları için verilen süre ise bugün sona eriyor. Başvuru ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "Ödemeler" alanından kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapacak adaylar için saat 23.59'da sonlanacak. Adayların başvuru ücreti olarak YGS için 55 lira, sınavsız geçiş için 15 lira yatırması gerekiyor. 

2016-ÖSYS'ye başvuru işlemi yaptığı halde sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlamayan adayların başvuruları tamamlanmamış sayılacak.

YGS, 13 Mart Pazar günü tek oturumda yapılacak. Sınav, saat 10.00'da başlayacak ve 160 dakika sürecek. Sonuçlar, 25 Mart'ta açıklanacak.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...