Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı!

Düzenleyen:
Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı!

EĞİTİM Haberleri

23-24 Ocak tarihinde yapılan AÖF dönem sonu sınavlarının sonuçları az önce açıklandı. Sınavların açıklanması yaklaşık 3 hafta sürdü.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 23-24 Ocak'ta gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavlarının sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi. AÖF final sınav sonuçları biraz önce açıklandı.

Sonuçları öğrenmek için TIKLAYIN

Öğrenciler yaklaşık 20 gün önce girdikleri final sınavlarının sonuçlarını heyecanla bekliyordu. Bu yüzden sürekli Açıköğretim Fakültesi yetkililerini arayan öğrencilere geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapılmıştı. Açıklamada sınavlarını heyecanla bekleyen öğrencilere “Anadolu Üniversitesi olarak sınav sonrası amacımız, notlarını merakla bekleyen öğrencilerimize, sınav sonuçlarını olabildiğince hızlı bir şekilde duyurmaktır. Tüm sınav merkezlerinden gelen sınav evraklarının değerlendirilip, sonuçların açıklanması sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 günü bulmaktadır." denildi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...