Dîvanyolu kitap veriyor

Düzenleyen:
Dîvanyolu kitap veriyor

EĞİTİM Haberleri

Dîvanyolu dergisinin kültür hizmetleri devam ediyor.

Her sene verdiği kendine has takvimlerinin haricinde Dîvanyolu dergisi abonelerine kaliteli kitaplar da sunuyor.
Daha önce Mustafa Necati Özfatura’nın “Filistin ve İsrail ekseninde ORTA DOĞU ve Hasan Yavaş’ın hazırladığı REHBER İLMİHALİ’ni veren dergi, son sayısı ile birlikte yine bütün abonelerine Sadık Söztutan’ın GÖZYAŞIMDAN ÇEYİZ YAPTIM romanını hediye ediyor.
Tarihi geçmeyen, yani her zaman okunabilecek, eskimeyecek ciltler olarak hazırlanan dergi; ülke genelinde bütün iller ve pek çok ilçede bulunan üç yüzden fazla kütüphaneye, öğrenci yurtlarına, çeşitli resmî kurumlara ve yurdun her yerindeki abonelerine kargo yoluyla ulaştırılıyor. Özel bir program sayesinde de ücretsiz olarak bütün görme engellilerin istifadesine sunuluyor.
Dîvanyolu ayrıca, pek çok hayırsever iş adamı ve vatandaşlarımızın; bu dergiyi takip etmek isteyen lise ve üniversiteli öğrenciler adına abone olabilmesini de sağlıyor.
Dîvanyolu dergisinin sahibi ve genel yayın yönetmeni, daha önce de uzun yıllar gazetemizde Stop isimli köşesinde günlük yazılar kaleme alan Muammer Erkul şunları söylüyor:
“Büyüklerimiz bize (Almak kolaydır, vermek zor. Siz zor olanı başarın!) fikrini aşıladı. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz.
Dergimizde gerçekten çok önemli isimler var. Çıktığı sayıdan itibaren sürekli yazısı çıkan Mustafa Necati Özfatura, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Abdüllatif Uyan, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Gürbüz Azak, Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci gibi imzalar yanında Mehmet Paksu, Yavuz Bahadıroğlu, Hayati İnanç, Ekrem Kaftan, Ayşe Göktürk Tunceroğlu, Rahim Er, Yavuz Bülent Bakiler, Sadettin Kaplan, Prof. Dr. İsmail Kaya, Uğur Canbolat, Yıldız Seçen, Elif Sözmezışık, Murat Başaran, Mehmet Nuri Parmaksız, Mahir ve Fatma Pekşen ve çok sayıda kıymetli ismi de görüyoruz. Bu isimler bugüne kadar hiçbir yayın organında bir araya gelebilmiş değildi. 
Bunların haricinde, çok ciddi istikbal vadeden lise ve üniversiteli genç yazarları da bünyesinde muhafaza ediyor dergimiz. 
Son sayımızda gençleri ve hanımları saracak, kalbine dokunacak bir eser hediye ediyoruz. Bu romanı Türkiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sadık Söztutan yazdı. İsmi “GÖZYAŞIMDAN ÇEYİZ YAPTIM.” Yürek burkan, burnunuzun direğini sızlatacak üç kısa roman var kitapta… 
Divanyolu dergisi ancak abone olanlara ulaşıyor. Bilgi almak için 0534 687 01 90 aranabilir. www.divanyoludergisi.com adresinden bakmak da mümkün.”

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...