AÖF 'Tek Ders Sınavı' hafta sonu yapılacak

Düzenleyen:
AÖF 'Tek Ders Sınavı' hafta sonu yapılacak

EĞİTİM Haberleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ne göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2015-2016 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere yönelik “Tek Ders Sınavı” hafta sonu yapılacak.

13 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 14.00’de tek oturum halinde yapılacak sınavda, 239 engelli birey ve 86 cezaevinden 133 kişi ile birlikte toplamda 75 bin 561 öğrenci ter dökecek. Tek ders sınavı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon ve Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecek.10 bin 30 görevlinin de hazır bulunacağı sınavlarla alakalı açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, hafta sonu yapılacak olan sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...