Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular başladı

Düzenleyen:
Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular başladı

EĞİTİM Haberleri

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) gerektiren alanlar bakımından sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular başladı.

İlan edilen 15 bin sözleşmeli öğretmenlik başvuru takvimine göre ÖABT gerektiren alanlar bakımından ön başvurular, 8 Eylül'e kadar yapılabilecek.

SÖZLÜ SINAVLAR 19-27 EYLÜL'DE YAPILACKA
Adayların sözlü sınava alınacakları merkezler, 9 Eylül'de ilan edilecek. Sözlü sınavlar, 19-27 Eylül tarihlerinde yapılacak. Sözlü sınav sonuçları, 28 Eylül´de açıklanacak.

ATAMA SONUÇLARI 10 EKİM'DE AÇIKLANACAK
İtirazlar, 3 Ekim'de sonuçlandırılacak. Adayların atama tercihleri, 4-7 Ekim tarihlerinde alınacak ve atama sonuçları 10 Ekim'de açıklanacak. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının ihtiyacının karşılanması amacıyla 15 bin sözleşmeli öğretmen alımında ÖABT gerektirmeyen alanlar için adaylardan ön başvurular 11 Ağustos'a kadar alınmıştı.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...