Girişimcilerin yeni adresi 'Yıldız Kuluçka'

Düzenleyen:
Girişimcilerin yeni adresi 'Yıldız Kuluçka'

EĞİTİM Haberleri

Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarına ev sahipliği yapacak ve bu alanda Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğine sahip Yıldız Kuluçka Merkezi açıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü’nde hizmet verecek olan merkezde 90’dan fazla girişimci bulunuyor. Girişimcilere üç aşamada destek vereceklerini belirten Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin “İş fikri olup şirket kurma aşamasına gelmemiş girişimciler için ön kuluçka, iş fikirlerini geliştirerek şirket kurma aşamasına gelmiş girişimciler için kuluçka ve başarılı devam eden girişimciler için kuluçka sonrası destekleri sunma imkanı sunuluyor. Kurulduğu günden bu yana 150’den fazla girişime destek olan Yıldız Kuluçka’da yeni ofis alanlarımızla birlikte aynı anda 250’den fazla teknolojik girişimin hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...