HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İhlas Eğitim Kurumları Avrupa Gençlik Parlamentosu'na katılıyor

Düzenleyen: /
İhlas Eğitim Kurumları Avrupa Gençlik Parlamentosu'na katılıyor
İhlas, Haber

EĞİTİM Haberleri

Bu yıl 23-27 Kasım tarihleri arasında Robert Kolejinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Türkiye 19. Ulusal Seçim Konferansına İhlas Eğitim Kurumları öğrencileri de katılacak.

Çok sayıda okulun organizasyona katılmak için başvurduğunu vurgulayan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Murat Gülcü, “Önemli aşamalardan geçerek bu organizasyona katılmaya hak kazandık. Altı öğrencimiz ile başvurmuştuk lakin bu yılki değişiklikten dolayı okullar iki öğrenci ile konferansa katılacaklar. Öğrencilerimizi ve onları destekleyen öğretmenlerini kutluyorum” dedi. Bu platformda İhlas Eğitim Kurumlarının da temsil edilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin ise, “Öğrencilerimizin önemli tecrübeler elde edeceklerine inanıyorum. Birçok insanla tanışarak fikirlerini ortaya koyacaklar ve en önemlisi de bu fikirlerini konferansta sunacaklar” ifadelerini kullandı. Konferansa 200’ün üzerinde öğrencinin katılması bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...