Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Eğitim Kurumları, Osmanlı şehzadesini ağırladı

Düzenleyen:
İhlas Eğitim Kurumları, Osmanlı şehzadesini ağırladı

EĞİTİM Haberleri

Osmanlı Hanedanlığının yaşayan şehzadelerinden Orhan Osmanoğlu, İhlas Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen “Çağını Aşan Sultan Abdülhamid Han” konulu seminere katıldı.

İhlas Eğitim Kurumları Beylikdüzü Kampüsü’nde düzenlenen seminere Orhan Osmanoğlu’nun yanı sıra gazeteci yazar Dr.İbrahim Pazan, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okul idarecileri ve öğrenciler katıldılar. 

Seminerde Osmanlı Devleti’nin en kudretli padişahlarından biri olarak kabul edilen II. Abdülhamid Han’ın hayatı ve birçok alanda ülkesine kazandırdığı yenilikler anlatıldı. Seminerdeki coşkudan oldukça mutlu olduğunu ifade eden Orhan Osmanoğlu, “Burada sizlere bir şeyler anlatırım diye düşünüyordum. Ama bakıyorum ki ben sizden bir şeyler öğreniyorum” dedi. Şam’da doğan Osmanoğlu, kendi hayat hikâyesini öğrencilerle paylaştı. İhlas Holding kurucusu merhum Enver Ören’in kendisinin biyoloji öğretmeni olduğunu söyleyen Osmanoğlu, “Derslerimiz o kadar güzel olurdu ki müdürümüze gidip 4 saat olan biyoloji dersinin 6 saat olmasını istemiştik. Müdür de buna çok şaşırmıştı” dedi. 

Osmanlı Hanedanlığı hakkında ülkemizin en çok araştırma yapan isimlerinin başında gelen gazeteci yazar Dr. İbrahim Pazan da yaptığı konuşmada II. Abdülhamid’in eğitimden ticarete reformcu bir padişah olduğunu söyledi. 
Seminer Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ile sona ererken, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin seminere katılımlarından dolayı Orhan Osmanoğlu’na ve İbrahim Pazan’a bir plaket takdim etti.  

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...