Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kâşif Çocuk Akademisi, ilk yurt dışı şubesini Mekke’de açtı

Düzenleyen:
Kâşif Çocuk Akademisi, ilk yurt dışı şubesini Mekke’de açtı

EĞİTİM Haberleri

Türkiye’de ilk defa uygulanan bir eğitim sistemiyle çocukları keşfetmeye yönelten Kâşif Çocuk Akademisi, ilk yurt dışı şubesini Suudi Arabistan Mekke’de açtı.

İstanbul’da 6 şubesi bulunan Anaokulu Zinciri, geleceğin bilim adamları ve sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyor. Farklı ülkelerden de talepler geldiğini ifade eden Kâşif Çocuk Akademisi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hamit Akçay “Suudi Arabistan’daki çocukların birer kâşif olması için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Almanya ve İtalya’da şube açma planlarımız var. Malezya, Tanzanya, Bosna Hersek ve Azerbaycan’dan çeşitli kurumlarla temastayız” dedi. Kurdukları eğitim sisteminde çocuklara sürekli araştırmayı, merak etmeyi ve kültürel değerlerini öğrenmeyi temel aldıklarını anlatan Akçay “Geleceğin bilim adamlarını sanatçılarını yetiştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...