Ücretsiz yüz yüze dersler başlıyor

Düzenleyen:
Ücretsiz yüz yüze dersler başlıyor

EĞİTİM Haberleri

Merkezî açık öğretim ve uzaktan eğitim sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için bazı derslere yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin Güz Dönemi 14 Ekim tarihinde başlıyor.

Mahmut Özay

Merkezî açık öğretim ve uzaktan eğitim sistemi dâhilinde eğitim ve öğretim yapan açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için bazı derslere yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin Güz Dönemi 14 Ekim tarihinde başlıyor. 33 merkezde gerçekleştirilecek yüz yüze derslere Açık öğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekler. Bunun yanı sıra ders aldıkları üniversitenin kütüphane, sosyal faaliyetler, konferans, sempozyum gibi birtakım imkânlardan da faydalanabiliyorlar. Yüz yüze derslerde bir araya gelen Açık öğretim öğrencileri kendi aralarında dersleri ve sorunları ile ilgili bilgi paylaşımı imkânı da elde ediyor. Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini, 2 Ekim tarihinden itibaren bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresini inceleyerek öğrenebilirler. 2017 - 2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde Anadolu Üniversitesi Açık öğretim öğrencilerine yönelik yüz yüze öğretim kapsamında, “Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim, İngilizce I, Arapça I ve Arapça III” dersleri yapılacak. 29 Ekim, 31 Aralık ve 1 Ocak günü yapılmayacak olan yüz yüze derslerin 2017 - 2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi, 12 Ocak 2018 Cuma günü son erecek.

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...