2018 LGS tercihleri 1. nakil sonuçları sorgula | E Okul LGS 1. nakil sonuçları öğren

Düzenleyen:
2018 LGS tercihleri 1. nakil sonuçları sorgula | E Okul LGS 1. nakil sonuçları öğren

EĞİTİM Haberleri

2018 LGS tercihleri 1. nakil yerleştirme sonuçları sorgulama ekranına buradan ulaşabilirsiniz. E Okul LGS tercihleri yerleştirme sonuçları açıklandı. Sınava giren öğrenciler, 2018 e Okul LGS tercih 1. nakil yerleştirme sonuçlarını merak ediyor. İşte 2018 LGS 1. nakil tercih yerleştirme sonuçları ile ilgili aradıklarınız...

LGS 1. nakil tercih yerleştirme sonuçlarını sorgulamak için haberimize bakabilirsiniz. LGS 1. nakil tercih yerleştirme sonuçlarını sorgulamak için haberimize bakabilirsiniz. Millî Eğitim Bakanlığı, liselere yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından 4 dönem şeklinde yapılacak nakil yerleştirme sürecinin ilk olan LGS 1. Nakil sonuçları açıklandı. LGS 1 nakil sonuçlarına e Okul sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. Ortaöğretimde eğitim görecek yüzbinlerce öğrenci, LGS 1. nakil yerleştirme sonuçlarını merak ediyor. LGS nakil yerleştirme diğer dönemleri ise 13-17 Ağustos, 27-31 Ağustos ve 3-6 Eylül olarak belirlenmişti.

NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN 

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...