İhlas Mesleki Gelişim Programı tüm hızıyla devam ediyor

İhlas Mesleki Gelişim Programı tüm hızıyla devam ediyor

EĞİTİM Haberleri

İhlas Eğitim Kurumları yöneticileri ve öğretmenleri İhlas Mesleki Gelişim Programı (İMGEP) ile yeni eğitim yılına başladı.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen ve üç gün sürecek olan seminer programının açılış konuşmasını İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin yaptı. Konuşmasına İhlas Eğitim Kurumlarının kurucusu merhum Dr. Enver Ören’in “Eğitim gönüllere dokunmaktır” sözüyle başlayan Yeltekin, yeni eğitim öğretim yılını açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade eden Bedri Yeltekin, “Bu yıl YKS Türkiye birincisinin ve on ikincisinin İhlas Koleji’nden çıkmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca ilk yüze giren birçok öğrencimiz oldu. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

PLAKET TAKDİMİ
Yeltekin konuşmasının sonunda İhlas Eğitim Kurumlarında 10. ve 20. yılını dolduran idareci, öğretmen ve çalışanlara plaket takdim etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...